Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten die binnen 48 uur klaar zijn. Ook bespreken we het verlies en de rouw. De draagmanden en overige producten stralen uit hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie kindje is.

 


unieke, gepersonaliseerde, handgemaakte, babyuitvaartproducten, Sterrenkindje®, bijzondere, samenwerkingspartners, pagina, overzicht, bedrijven, samenwerken, passen, visie, uitvaartondernemer, bloemist, fotograaf, live-muziek, geboorte, rouw, kaartje, tas

De unieke, gepersonaliseerde en handgemaakte babyuitvaartproducten van Sterrenkindje® vragen om bijzondere samenwerkingspartners.  Op deze pagina tref je een overzicht van de bedrijven waar ik graag mee samenwerk en die passen bij mijn visie.

uitvaartondernemers, afscheidszorg, uitvaartzorg

Karen Admiraal van Buitengewoon Afscheid

Wanneer je een kindje verliest staat de wereld even stil. Het is dan mijn taak om in die verdrietige periode aan te voelen, te vragen naar wat geliefd, passend en gewenst is. Én samen met jullie, jullie kindje welkom te heten. Gedurende de begeleiding laat je graag weten welke mooie keuzes je kunt maken met als doel het aanreiken van troost en zachtheid. Ik wens jullie namelijk een afscheid toe waar je met een traan en een glimlach op terug kunt kijken. 
Meer informatie over Karen en haar Buitengewoon Afscheid vind je op haar site.

Houvast Uitvaartzorg
Houvast Uitvaartzorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan ouders waarvan, tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte, hun baby overlijdt. Afscheid nemen van je baby is bijzonder, maar ook ingewikkeld, omdat verwelkomen samen loopt met afscheid nemen. Wij bieden ouders een houvast in deze ontzettend verdrietige periode.
Als ervaringsdeskundigen en professionals weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je wordt overvallen door intens verdriet. De wensen van ouders staan bij ons voorop. 
Wij ondersteunen ouders bij het maken van waardevolle herinneringen. Deze herinneringen zijn een grote steun voor de periode die komt na het afscheid.

Ima Afscheidszorg

Je hebt zo naar je kindje uitgekeken en nu komen welkom heten en afscheid nemen samen. Wij helpen je door aandacht te besteden aan het verwelkomen en leren kennen van je baby en niet alleen het afscheid. Je kindje is geboren en verdient een eigen plekje. Samen kijken we hoe we hieraan het beste vorm kunnen geven. Jij bent leidend; niets moet en (bijna) alles kan en mag.
Wij verzorgen de uitvaart van baby’s die rondom de geboorte overlijden, ongeacht de zwangerschapsduur. Je bent als moeder ook kraamvrouw, dat vraagt om speciale zorg.
Bij ima afscheidszorg werken 9 vrouwen uit het hele land, zij hebben allemaal op hun eigen manier ervaring met het verlies van een baby. Meer informatie vind je op de website en in dit filmpje.

geboorte, rouw, kaartjes

Lenieke Paperdesign

Het gezicht achter Lenieke is Leny. Als grafisch vormgever ontwerp ik geboortekaartjes, rouwkaarten en trouwkaarten. Met de geboorte-rouwkaartjes wil ik erkennen dat er leven is geweest in plaats van benadrukken dat het er niet meer is... Want hoe kort het leven van een kindje ook mocht zijn, het is kostbaar genoeg om het een waardige plek te geven in deze wereld! Daarom zet ik mij met hart en handen in voor een rouwkaartje wat past bij de diepe liefde en het intens verdrietige afscheid. Ook een persoonlijk ontwerp op maat is mogelijk. Meer informatie vind je op mijn site.

bloemen, bloemist, rouwboeket, creatie

Wolter Strijker
Je bent geliefd….speciaal voor jullie kindje een bijzonder bloementuiltje. Ik verzin de mooiste creaties naar jullie wens voor de aller kleinste. Géén standaard voorbeelden, jullie verhaal staat centraal voor maatwerk met oog voor detail. Ik weet niet hoe het is om een kindje te moeten verliezen, ik weet wel dat ik met mijn gave en talenten een bijzondere schakel in dit proces kan zijn. Mag ik iets voor jullie betekenen bel gerust, ik ben bereid om die extra stap te zetten. Meer informatie vind je op mijn site.

Uitvaartbloemist In Memoriam
Uitvaartbloemist In Memoriam is gespecialiseerd in bloemwerk voor kinderen. Verfijnde en lieve bloemstukken welke passen bij het afscheid dat veel te vroeg komt. Wij willen ouders helpen om op een mooie manier afscheid te nemen van hun overleden kindje. Dit doen wij door het mooist mogelijke bloemstuk te maken. Volledig zoals de ouders in gedachten hebben.
Wij bieden rouwboeketten aan via de webshop maar maken ook graag iets heel persoonlijks. Wij zijn dagelijks bereikbaar voor het geven van advies en informatie.

Oennio van de Wetering
Als klein meisje vond ik begraafplaatsen al fascinerend, graven vol herinneringen, liefdevol verzorgd andere weer prachtig ingenomen door de natuur. Per toeval kwam ik de bloemen van keramiek tegen.
Ik - als bloemist- ben onder de indruk hoe mooi en puur ze gemaakt zijn. Het klopt.. Prachtig om te gebruiken in mijn bloemwerk -zodat er een bloem voor “de eeuwigheid “blijft. Voor thuis of op het graf. Vorstbestendig- versteende liefde- eeuwig bloeiend. Voor inspiratie kijk dan op mijn website.

live uitvaartmuziek

MusicaRosa - Live muziek bij uitvaarten (zang en piano)
Muziek raakt en verbindt. Bij live muziek komt de muziek nóg meer binnen en het maakt de plechtigheid nog persoonlijker. Het biedt troost aan de nabestaanden en draagt eraan bij dat de uitvaart een dierbare herinnering wordt. Wij, MusicaRosa, treden regelmatig op bij uitvaarten. Dat kan in een crematorium of bij een kerkdienst zijn, maar bijvoorbeeld ook in een restaurant of buiten. We hebben een uitgebreide repertoirelijst op onze website staan, waar nabestaanden uit kunnen kiezen. Mocht er een lied zijn wat de familie graag wil horen en niet in ons repertoirelijst staat, studeren we dit graag in.
MusicaRosa bestaat uit Mariska Oostijen - van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano). Voor meer informatie kijk dan op de website.

tastbare herinneringen, urnen, foto's, fotograaf, pottenbakkerij

Pottenbakkerij De Kneedbare Steen
Pottenbakkerij De Kneedbare Steen is een kleine, moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en liefde voor het werk centraal staan. Ik ben al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van met de hand gemaakte baby- en prematuur urnen. Een belangrijk deel van mijn werk maakt ik rechtstreeks in opdracht en in nauw overleg met de ouders. Op de site van De Kneedbare Steen staan heel veel voorbeelden van baby urnen naar eigen ontwerp.
Meer informatie over Jorien en De Kneedbare Steen vind je via deze link.

Spike van der Steen
De overgang van mensje naar een sterretje. De emoties zijn niet te beschrijven. De perceptie van de realiteit verdwijnt voor even en Spikes Fotografie is er om de meest intense momenten voor jullie vast te leggen. Met die beelden wordt een fraai boek gemaakt. Dit geeft troost op momenten wanneer je die hard nodig hebt. Nauw samenwerkend met gespecialiseerde uitvaartondernemers kom ik altijd tot het mooiste resultaat. Als fotograaf maakt de stichting Make a Memory ook gebruik van mijn diensten.
Meer informatie over Spike vind je via deze link.

Sophie Bik
Omdat tijdens een uitvaart al genoeg gebeurt en deze dag vaak in een roes voorbijgaat, is juist het laten vastleggen van een uitvaart door een ervaren fotograaf heel fijn. U kunt later terugkijken en de momenten terug zien die toen misschien niet zijn opgevallen. De aanwezigheid van bekenden, een lach, een traan, een handgebaar. Herinneringen die vastliggen.
Ik voel de sfeer, de band, warmte en het verdriet. Wat er op dat moment gebeurt leg ik op een zorgvuldige en mooie manier vast. In mooie kleuren, duidelijke contrasten, lieflijke en warme beelden. De herinneringen. Meer informatie over Sophie vind je via deze link.