Materialen

Voor het allermooiste en liefste als een baby overlijdt…

Je verwelkomt een kind in het leven…, jullie of jouw kind was welkom. En dat welkom mag je terugzien én voelen in hoe je afscheid neemt. Zachte, toegankelijke of juist stoere materialen. Ik geef je er graag uitleg over. Alle producten zijn te bestellen in de webshop. Voor elk product geldt dat ik het in eigen atelier maak, binnen 24-48 uur, met aandacht voor detail.

Stoffen

De stoffen zijn zacht en verkrijgbaar in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer, Teer, Lief, Koester, Bijzonder en Trots (zie moodboards). 
Het dekentje, de omslagdoeken, het mutsje en de twee herinneringssterren horen prachtig bij elkaar.

Je kunt ervoor kiezen één omslagdoek te bewaren voor de geur. Een herinneringsster kan je gebruiken om een aandenken aan jullie kind, bv. een haarlokje, in te bewaren. 

Sterrenkindje® heeft geen vaste collectie stoffen op voorraad en onderscheidt zich door ruimte te geven aan jullie wensen. Je kunt ook stoffen combineren of zelf stof aanleveren (afhankelijk van tijdsduur en reisafstand).

Draagmanden

De meeste draagmanden zijn van waterhyacint, dat heeft een zachte en warme uitstraling. Ook zijn er draagmanden van pitriet met een bol deksel. Er zijn afscheidsmanden die open zijn, met een plat of bol deksel. De manden worden geleverd met een matrasje, mutsje, dekentje, twee herinneringssterren en bekleding in een stof die jij kiest. De draagmanden, te gebruiken voor zowel een begrafenis als crematie, zijn er in vier lengtes:
Klein (30 – 35 cm) tot 24e week van de zwangerschap
Middel (50- 65 cm) 24 – 42 weken van de zwangerschap
Groot (70 cm) baby tot 6 maanden
Extra Groot (90 cm) baby 6 – 18 maanden

Homester Interieurstyling

Draagmand Abaca met plat deksel

309,00399,00

Homester Interieurstyling

Draagmand waterhyacint met bol deksel

287,00494,00

Homester Interieurstyling

Wikkeldoek

35,0065,00

Wikkeldoeken

Soms is een baby té klein of is de huid te kwetsbaar voor kleertjes. Dan is de wikkeldoek in de vorm van een ster een prachtig alternatief. Meerdere lagen zachte stof en een capuchon omwikkelen jouw kindje. 

De wikkeldoek is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
mini:  week 13-16 van de zwangerschap
klein:  week 16-20 van de zwangerschap
middel: week 20-25 van de zwangerschap
groot: week 25-36 van de zwangerschap
extra groot: laatste weken zwangerschap tot 2 weken na geboorte

Premature kleding

De kledinglijn van Sterrenkindje® is geschikt voor baby’s vanaf de 24e week van de zwangerschap. Er zijn verschillende setjes met mogelijkheden als een broekje, rokje met legging, jurkje met legging, babypakje of een luierpakje. De kledingsetjes zijn exclusief rompertje, mutsje of haarbandje.

Sterrenkindje®  maakt ook bijpassende slofjes. De slofjes verkrijgbaar in verschillende maten zijn gehaakt of van stof.

Homester Interieurstyling

(prematuur) babypakje

19,95

Homester Interieurstyling

Babyslofjes

15,00