Reviews

Graag laat ik anderen aan het woord die een product voor hun overleden kindje bij Sterrenkindje® bestelden. Je kunt een reactie achterlaten.

Shirley van Eeken

Prachtig, warm, zacht, lief, stoer en zo passend…… Bij Janine kunnen wij altijd terecht. Ook zeker altijd bereid om mee te denken en snel te leveren. Hele fijne samenwerking. Namens Team Patty Duijn

5 maanden geleden
5/5

Eva van Anrooij

Het prachtige mandje voor ons 15 weken oude kindje heeft ervoor gezorgd dat wij die laatste momenten zo mooi samen met het gezin hebben kunnen beleven. De watermethode vond ik zelf uiteindelijk erg moeilijk. Ik vond het te moeilijk ons kindje zo te zien, maar toen hij in het mandje onder het dekentje lag, lag hij er zo rustig en vredig bij – voor het eerst durfde ik lang naar hem te kijken en blijft de lach op zijn gezicht ons voor altijd bij.

De bezorging ging door een sorteerfout niet goed. Janine heeft alles gedaan om last minute een nieuw mandje te maken en deze alsnog met koerier bij ons te krijgen. Onze dank hiervoor is echt ontzettend groot! Het mandje heeft het verschil gemaakt voor ons en de kindjes om ons zo gewenste vierde kindje een waardig en warm afscheid te geven. Dankjewel!

1 jaar geleden
5/5

Natasja van Kampen

Vandaag het waterbakje mogen ontvangen. Wat een fijn persoonlijk contact is er geweest, ook het advies van kleuren voor het hoesje waren zeer passend. Het idee dat de hoes met de hand is gemaakt past bij het zorgzame en vakmanschap van sterrenkindje.

2 jaar geleden
5/5

Lenneke

Binnen 1 dag na de echo van vreugde naar verdriet… Na 21 weken braken wij de zwangerschap af van onze lieve dochter fleur. Zij had een open ruggetje. Nu een maand geleden. Zoeken in een niemandsland en op internet intuïtief om te kijken wat goed voelt en hoe het afscheid vorm te geven. Wat een prachtige mandjes dacht ik, en zo fijn dat we de kleuren konden gebruiken die we al van plan waren in een evt babykamer. Dr waterbak, de sterren, het zachte mandje en kleding. Wat fijn dat ze er zo bij lag en dat we haar kunnen herinneren in een bedje van liefde en ‘warm’ onder de deken. Mede door het goede contact en de service kijk ik er zo goes op terug. Erg betrokken en lief en fijn om met iemand te spreken die weet hoe het voelt als je nieuw bent in die wereld van intens verdriet. Dank je wel!

2 jaar geleden
5/5

Wouter, Jessica en Jesse

Na 20 weken zwangerschap kamen wij er bij de 20 weken echo achter dat het hartje van onze juultje niet meer klopte. We wilde haar een mooi en passen afscheid geven, na de stil geboorte. Via Via kwamen we bij Janine uit. Het mandje wat wij voor ogen hadden was niet op voorraad. Maar door de betrokkenheid van Janine en haar snelle schakelen, hebben we toch het mandje gekregen wat wij wilde. tevens hebben wij met de nieuwe stoffen een mooi sterren omslagdoekje laten maken. doordat verzenden niet meer ging zodat het op tijd zou zijn, zijn we naar Janine toe gereden. Daar werden we op een prettige en mooie manier ontvangen, we konden ook ons verhaal aan haar kwijt en zijn tot op de dag van vandaag Janine dankbaar, dat zij deze mooie spullen voor ons gemaakt heeft.

2 jaar geleden
5/5

Nynke Hoekstra

In februari kwamen we erachter dat ons zoontje in de buik was overleden. Via Google kwam ik bij de site van Janine en heeft ze ons geweldig geholpen met het maken van een mooi bedje. Dat het zelfs zondags was, maakt Janine niks uit en heeft goed meegedacht en nog hele goede adviezen gegeven over ander onderwerpen waar we nog niet eens aan gedacht hadden. Zeker een aanrader, om van een verdrietige gebeurtenis wel een heel mooi afscheid te maken, met dierbare herinneringen.

3 jaar geleden
5/5

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*