Sterrenkindje stimuleert de hechting tussen ouders en de overleden baby door unieke gepersonaliseerde en handgemaakte draagmanden te maken en door het geven van rouwbegeleiding.


Samenwerkingspartners

De unieke persoonlijke en handgemaakte producten van Sterrenkindje vragen om bijzondere samenwerkingspartners.  Op deze pagina tref je een overzicht van de bedrijven waar ik graag mee samenwerk en mij mee verbonden voel.


Uitvaartondernemers

Karen Admiraal van Buitengewoon Afscheid

In de naam van mijn onderneming zit mijn visie over een uitvaart al verwerkt; bij het regelen van een afscheid ga ik niet uit van wat gebruikelijk is, maar juist van wat gewenst is en wat mogelijk is. Elk mens neemt op een andere manier afscheid, ieder mens is immers uniek. Hoe mooi is het om de overledene en zijn of haar leven te herkennen in een  persoonlijk afscheid? Juist deze keuzevrijheid en het oog hebben voor de kleinste dingen maakt dat ik graag samenwerk met Janine van Sterrenkindje. Wanneer je een kindje verliest slaat de wereld heel even stil…. Het is onze taak om in die verdrietige periode aan te voelen, te vragen naar wat geliefd, passend en gewenst is. Wij laten graag weten welke mooie keuzes je kunt maken met als doel het aanreiken van troost en zachtheid. De troost en de herkenbaarheid in het afscheid hebben na jaren nog een helende werking op het gemis. Onze wens is dat je ook na jaren nog met een traan en een glimlach kunt terugkijken op die intense periode. Uitvaartonderneming Buitengewoonafscheid werkt in de regio Zuid Holland.

Linda van Alfen

Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding in en rond Amersfoort is gespecialiseerd in het bijstaan van ouders bij overlijden voor, tijdens of kort na de geboorte van hun kindje. Als ouders hun baby verliezen, is dat een droom die uiteen spat.
Terug kunnen kijken op een mooi liefdevol afscheid van je kindje, biedt veel troost. Ik begeleid, adviseer, draag ideeën aan en denk met de ouders mee. Iedere uitvaart is anders, maar aandacht is er altijd vanuit het hart. In mijn vak is het van belang om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen. Zo ben ik volledig bekend met
“de Watermethode”. Een zwangerschapsafbreking of spontaan pril zwangerschapsverlies is voor de ouders een heftig afscheid van hun droom. Goed afscheid nemen is hier essentieel in, de watermethode kan hierbij helpen.
Als uitvaartbegeleidster heb ik ruime ervaring met jonge gezinnen waar onverhoopt een baby vlak voor, tijdens of na de geboorte is overleden. De rust, aandacht en tijd, maar ook zeker mijn ervaring kan voor de ouders helpen om deze tijd bewust te beleven en er met elkaar een heel warm en liefdevol afscheid van te maken.

Jasper Martens
Het verlies van een kind is niet in woorden of gevoelens te omschrijven. Het is voor jou als ouder het meest onnatuurlijke dat je ooit zal moeten doen. In een paar dagen sluit je een onvoltooid leven af. Een traditioneel afscheid past vaak niet. Niet standaard en 'hoe het hoort', maar zoals jouw kind was. Saltare denkt creatief met je mee over originele mogelijkheden. Hoe zich dat ook laat vertalen. Niets is te gek. Zo ontstaan authentieke en intense uitvaart waarin de energie van jouw kind vertaald is. De uitvaart markeert de start van een leven zonder jouw kind. Een harde waarheid die moet bezonken. Saltare luistert naar jouw herinneringen, fijne momenten en wensen en neemt dat als uitgangspunt voor het afscheid. Ook heb ik ruime ervaring met het betrekken van kinderen uit het gezin of familie bij de uitvaart. Ik combineer hun leefwereld naadloos met die van jou voor een afscheid waar iedereen zich in herkent. 
Wanneer er tijd is om na te denken over het afscheid, is het misschien prettig om een keer kennis te maken. 
Saltare werkt door het hele land.

Houvast Uitvaartzorg

Houvast Uitvaartzorg biedt gespecialiseerde begeleiding aan ouders van kinderen die tijdens de zwangerschap of rondom de geboorte overleden zijn. Het afscheid nemen van een baby is bijzonder omdat verwelkomen samen loopt met afscheid nemen. Wij bieden ouders graag een houvast in deze ontzettend verdrietige periode.
Als ervaringsdeskundigen en professionals weten wij dat goede begeleiding een grote steun is op het moment dat je wordt overvallen door dit intense verdriet. De wensen van ouders staan bij ons voorop. Er is ontzettend veel mogelijk. Dat is fijn, maar kan ook ingewikkeld zijn. Wij helpen jullie bij het ontdekken van jullie wensen en we zullen er alles aan doen om dat te realiseren.
Om op een goede manier afscheid te kunnen nemen, is het belangrijk om je kindje te verwelkomen.
Wij ondersteunen ouders bij het maken van waardevolle herinneringen. Deze herinneringen zijn een grote steun voor de periode die komen gaat.


Tastbare herinneringen

AR Video

Arthur Ike van AR Video heeft jarenlange ervaring in het respectvol vastleggen van uitvaarten. Hij en zijn team verzorgen beeld en geluid zonder als storend ervaren te worden. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis, begraafplaats en tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later.  
Naast de uitvaartre­portage is er nóg een oplossing om ervoor te zorgen dat nabestaanden toch de uitvaart kunnen meemaken; een live-stream. Hier­door kan overal ter wereld meegekeken wor­den.