Tot welke leeftijd zijn de producten van Sterrenkindje geschikt?

open draagmand Mooi

De producten van Sterrenkindje zijn geschikt voor baby’s tot ongeveer anderhalf jaar.

Een anderhalf jarige is een dreumes en geen baby meer. Zij herkennen zichzelf in de spiegel, lopen vaak, beginnen met praten. Een heel eigen wijs grietje of ventje met vele mensen om zich heen die hem/haar kennen. Dat vraagt om andere producten en een andere aanpak – begeleiding van ouders.

Bij het overlijden van een baby, gaat al mijn aandacht uit naar het welkom heten van de baby! Ook al weten ouders vooraf dat de baby overleden geboren wordt of kort na de bevalling gaat overlijden. Een liefdevol welkom heb je nodig om vele (tastbare) herinneringen te kunnen maken in een te korte tijd. Maar ook om goed te kunnen rouwen! Om uiteindelijk de baby te verweven in jouw leven en de herinneringen aan jouw baby levend te houden!

Keurmerk van de stoffen

Alle stoffen van Sterrenkindje hebben het OEKO_TEX keurmerk.

Janine aan het werk

Niet alleen zelf de stoffen uitkiezen, maar ook zelf een babyuitvaartproduct maken terwijl er deskundige rouwbegeleiding en creatief brein aanwezig is.

open draagmand waterhyacint

Rouw is wat het is! De enige manier om met die rauwe rouwpijn om te gaan, is er dwars doorheen. En ja, dat doet pijn....

muisjeszwartwit

De geboorte van een overleden baby is voor iedere moeder én vader een ander verhaal.