Hoeveel inbreng heb ik in het ontwerp van een babyuitvaartproduct van Sterrenkindje?

Wist je dat de uitgangspositie van Sterrenkindje is dat iedere ouder en baby uniek zijn. Ouders weten het beste wat bij hun (baby) past.

Voor mij is het heel gewoon dat ouders alle eigen inbreng hebben in de keuze van welk mandje, welke stoffen, welk biaisband. Wel of geen glitter paspelbandje.

Soms stuur ik wel een beetje bij, omdat kleuren op een telefoonscherm nu eenmaal anders zijn dan bij daglicht. Nadat ouders de keuze hebben gemaakt voor de stoffen en kleuren biaisband, stuur ik altijd een overzichtsfoto. Met daarbij het advies om kort te kijken en een uurtje later weer. Om er zeker van te zijn dat zij de juiste keuze maken voor het babykamertje-voor-altijd …..

Welkom heten van jouw overleden baby – de bevalling van een overleden baby

De geboorte van een overleden baby is voor iedere moeder én vader een ander verhaal.

Help! Mijn baby is/gaat dood …

Voordat jouw baby overleden (geboren) is zijn er al veel dingen waar je over na kan denken, kan opzoeken of in gang kan zetten. Informeer bij jouw zorgverzekering of je recht hebt op kraamzorg.

Help! Waardoor is/gaat mijn baby dood …..

Ik schreef het al eerder, de kans dat jouw kind overlijdt is het grootste tijdens de zwangerschap en in het eerste levensjaar (RIVM, 2019).

Als je baby overlijdt in december ….

December is de maand waarin de commercie vol inzet op ons allergrootste geluksgevoel, samenzijn met familie en uitgebreid eten.