Je wilt nog steeds het allermooiste en allerzachtste voor jouw baby als jouw baby (onverwacht) overlijdt. De babyuitvaartproducten van Sterrenkindje® zijn een liefdevolle omgeving voor een baby, overleden tijdens de zwangerschap, bij de geboorte of in het eerste levensjaar.
Ze zijn uniek, gepersonaliseerd en handgemaakt en stralen daardoor uit hoe mooi, puur, lief en vooral welkom jullie baby is!


Wikkeldoeken

Soms is de baby nog heel erg klein of de huid van de baby is te kwetsbaar, waardoor de baby geen kleertjes aan kan. Dan is de wikkeldoek van Sterrenkindje® in de vorm van een ster een mooi en waardig alternatief voor baby’s. De wikkeldoek is een soort omslagdoek met capuchon waarin je je kindje kan wikkelen. Meerdere lagen zachte stof ‘omarmen’ jouw baby en geven een gevoel van geborgenheid. De zachte jogging aan de binnenkant is speciaal uitgezocht ter bescherming van het kwetsbare huidje van jouw baby. De wikkeldoek is dicht aan de onderkant, zodat jouw baby nooit uit de wikkeldoek kan glijden. De wikkeldoek sluit je met een drukknoopje. Uiteraard is het drukknoopje zo bevestigd, dat deze nooit de huid van de baby  kan beschadigen.

De wikkeldoeken worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer en Teer. Als je alleen de wikkeldoek besteld, wordt deze geleverd met een bijpassend mutsje en een herinneringsster.  

 

De wikkeldoek is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
mini: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 13e week en de 16e week van de zwangerschap
klein: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 16e week en de 20e week van de zwangerschap
middelvoor overleden baby's die geboren worden tussen de 20e week en de 25e week van de zwangerschap
groot: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 25e week en de 36e week van de zwangerschap
extra groot: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 36e week van de zwangerschap tot 2 weken na de uitgerekende datum. 


Kledingsetjes

Ook is het mogelijk om voor baby's vanaf de 24e week van de zwangerschap kledingsetjes te bestellen. De kledingsetjes worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer en Teer.
De kledingset bestaat uit een broekje en een overslagshirtje. Ik ben druk bezig met uitbreiding van de kledingsetjes. Binnenkort is het ook mogelijk om een jurkje met legging of een boxpakje te kopen. Als je de kledingset los besteld (zonder draagmand), dan ontvang je ook een bijpassend mutsje en een herinneringsster. 


Slofjes

De slofjes worden gemaakt door Marit Prins, eigenaar van Prinsenpootjes. De slofjes in de maten klein en groot worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer en Teer. Deze prachtige zachte slofjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 

Mini: voor baby's die geboren worden rond de 15e week van de zwangerschap. Alleen verkrijgbaar in wit.
Klein:
voor baby’s die geboren worden en overlijden tussen de 25e week van  de zwangerschap en de uitgerekende datum.
Groot: voor baby’s die geboren worden en overlijden rondom de uitgerekende datum van de zwangerschap tot ongeveer 3 maanden daarna.