Je wilt nog steeds het allermooiste en allerzachtste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. In een persoonlijk gesprek met mij stel je het draagmandje of kistje samen in zelfgekozen kleuren. Ook het verlies en de rouw bespreken we. In één tot twee dagen is jullie handgemaakte draagmandje of kistje klaar. Een draagmandje of kistje dat uitstraalt hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie baby is!


Wikkeldoeken

Soms zijn baby's nog heel erg klein of de huid van de baby is te kwetsbaar, waardoor de baby geen kleertjes aan kan. Dan is de wikkeldoek van Sterrenkindje® in de vorm van een ster een mooi en waardig alternatief voor kleding.
De wikkeldoek is een omslagdoek met capuchon waarin je je kindje kan wikkelen. Meerdere lagen zachte stof ‘omarmen’ jouw baby en geven een gevoel van geborgenheid. De zachte jogging aan de binnenkant is speciaal uitgezocht ter bescherming van het kwetsbare huidje van jouw baby.
De wikkeldoek  is aan de onderkant vastgemaakt, zodat de baby nooit uit de wikkeldoek kan vallen. De wikkeldoek sluit je met een drukknoopje. Uiteraard is het drukknoopje zo bevestigd, dat deze nooit de huid van de baby  kan beschadigen.
De wikkeldoeken worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer, Teer en Lief.
Als je alleen de wikkeldoek besteld, wordt deze geleverd met een bijpassend mutsje en twee herinneringssterren.  

 

De wikkeldoek is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
mini: voor baby's die geboren worden tussen de 13e week en de 16e week van de zwangerschap
klein: voor baby's die geboren worden tussen de 16e week en de 20e week van de zwangerschap
middelvoor baby's die geboren worden tussen de 20e week en de 25e week van de zwangerschap
groot: voor baby's die geboren worden tussen de 25e week en de 36e week van de zwangerschap
extra groot: voor baby's die geboren worden tussen de 36e week van de zwangerschap tot 2 weken na de uitgerekende datum. 


Kledingsetjes

De kledinglijn van Sterrenkindje® is geschikt voor baby’s vanaf de 24e week van de zwangerschap en bestaat uit verschillende setjes, zoals verschillende broekjes, een rokje, een jurkje, een legging, een luierpakje en een overslagshirtje. 


Slofjes

De slofjes worden gemaakt door Marit Prins, eigenaar van Prinsenpootjes. De slofjes in de maten klein en groot worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer, Teer en Lief. Deze prachtige zachte slofjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 

Mini: voor baby's die geboren worden rond de 15e week van de zwangerschap. Alleen verkrijgbaar in wit.
Klein:
voor baby’s die geboren worden en overlijden tussen de 25e week van  de zwangerschap en de uitgerekende datum.
Groot: voor baby’s die geboren worden en overlijden rondom de uitgerekende datum van de zwangerschap tot ongeveer 3 maanden daarna.