Sterrenkindje stimuleert de hechting tussen ouders en de overleden baby door unieke gepersonaliseerde en handgemaakte draagmanden te maken en door het geven van rouwbegeleiding.


Wikkeldoeken

Soms zijn baby's nog heel erg klein of de huid van de baby is te kwetsbaar, waardoor de baby geen kleertjes aan kan. Dan is de wikkeldoek van Sterrenkindje in de vorm van een ster een mooi en waardig alternatief voor baby’s. De wikkeldoek is een omslagdoek met capuchon waarin je je kindje kan wikkelen. Meerdere lagen zachte stof ‘omarmen’ jouw baby en geven een gevoel van geborgenheid. De zachte jogging aan de binnenkant is speciaal uitgezocht ter bescherming van het kwetsbare huidje van jouw baby. De wikkeldoek  is aan de onderkant vastgemaakt, zodat de baby nooit uit de wikkeldoek kan glijden. De wikkeldoek sluit je met een drukknoopje. Uiteraard is het drukknoopje zo bevestigd, dat deze nooit de huid van de baby  kan beschadigen.

De wikkeldoeken worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer en Teer. Als je alleen de wikkeldoek besteld, wordt deze geleverd met een bijpassend mutsje en een herinneringsster.  

 

De wikkeldoek is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
mini: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 13e week en de 16e week van de zwangerschap
klein: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 16e week en de 20e week van de zwangerschap
middelvoor overleden baby's die geboren worden tussen de 20e week en de 25e week van de zwangerschap

groot: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 25e week en de 36e week van de zwangerschap

extra groot: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 36e week van de zwangerschap tot 2 weken na de uitgerekende datum. 


Kledingsetjes

Ook is het mogelijk om voor baby's vanaf de 24e week van de zwangerschap kledingsetjes te bestellen. De kledingsetjes worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer en Teer.
De kledingset bestaat uit een broekje en een overslagshirtje. Ik ben druk bezig met uitbreiding van de kledingsetjes. Binnenkort is het ook mogelijk om een jurkje met legging of een boxpakje te kopen. Als je de kledingset los besteld (zonder draagmand), dan ontvang je ook een bijpassend mutsje en een herinneringsster. 


Slofjes

De slofjes worden gemaakt door Marit Prins, eigenaar van Prinsenpootjes. De slofjes in de maten klein en groot worden gemaakt in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer en Teer. Deze prachtige zachte slofjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 

Mini: voor baby's die geboren worden rond de 15e week van de zwangerschap. Alleen verkrijgbaar in wit.
Klein:
voor baby’s die geboren worden en overlijden tussen de 25e week van  de zwangerschap en de uitgerekende datum.
Groot: voor baby’s die geboren worden en overlijden rondom de uitgerekende datum van de zwangerschap tot ongeveer 3 maanden daarna.