Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten die binnen 48 uur klaar zijn. Ook bespreken we het verlies en de rouw. De draagmanden en overige producten stralen uit hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie kindje is.

 


alle deuren staan open, babykamer, wieg, commode

Jullie overleden kindje heeft zorg nodig. Samen met de verloskundige, verpleegkundigen en/of uitvaartbegeleider kunnen jullie je baby verzorgen en kiezen voor kleding of een wikkeldoek  uit de kledinglijn van Sterrenkindje óf kiezen voor kleding die er al was.

De uitvaartbegeleider kan jullie helpen met de mogelijkheden om het kindje er tot de dag van de uitvaart zo goed mogelijk uit te laten zien.

te vroeg en levenloos geboren baby’s,  watermethode, webshop, draagbox, beste methode, kwetsbare huid, geboorte, overleden baby,  bakje, kraanwater, baby, dezelfde houding, baarmoeder, zweven , constant gekoeld water
draagbox, Sterrenkindje, ontwikkeld, watermethode, baby overlijden tussen week 13 en 21 zwangerschap, compleet bedje, zacht matrasje, wikkeldoek, dekentje, mutsje, herinneringssterren, warm, liefdevol welkom, gewenste kind, afsluitbare bakje, kindje naar

Voor de te vroeg en levenloos geboren baby’s kan dit ook met behulp van de zogeheten watermethode en de in de webshop verkrijgbare draagbox. Ik durf te zeggen dat dit de beste methode is voor de kwetsbare huid van te vroeg geboren baby’s. Na de geboorte wordt de overleden baby in het bakje met kraanwater gelegd. De baby neemt dezelfde houding aan als in de baarmoeder en lijkt te zweven in het (constant gekoelde) water. Meer informatie vind je op de website Watermethode en je kunt hieronder ervaringen lezen. 

 

De draagbox van Sterrenkindje is ontwikkeld voor de watermethode en daarmee bedoeld voor baby’s die overlijden tussen week 13 en 21 van de zwangerschap. Ik heb er een compleet’ bedje’ van gemaakt en lever het met een zacht matrasje, dekentje, mutsje en twee herinneringssterren. Je kan een mini of kleine wikkeldoek los erbij bestellen.
Een warm en liefdevol welkom voor het zo gewenste kind.

Het afsluitbare bakje voor de watermethode past in de draagbox.

Je kunt de draagbox gebruiken om het kindje naar huis te brengen, het thuis op te baren en voor de uitvaart.

 'We vonden dat ons zoontje zo mooi tot zijn recht kwam dankzij de watermethode, hij bleef zo mooi en je kon hem zo goed bekijken, eruit halen en zelfs knuffelen'.

'In het begin is het allemaal best spannend en is het zo fijn als iemand je vertrouwen kan geven, er komt namelijk al zoveel op je af.  We zijn zo blij dat we gekozen hadden voor de watermethode'.

'Om hem in een dekentje of sterretje te stoppen om te kroelen hadden wij wel een celstofmatje in het sterretje gedaan zodat zijn huidje niet aan de stof zou plakken. Het plastic laagje van het matje weerhield dat. Voor ons was het heel waardevol dat we hem zo ook nog bij ons konden houden'.

zoveel mogelijk, thuis opbaren, baby-uitvaart, ideeën

Tegenwoordig is er zoveel mogelijk, niet alleen voor het thuis opbaren, maar ook voor de baby-uitvaart.
Ik deel graag mijn ideeën met jullie.