• maatwerk
  • persoonlijke aandacht
  • rouwbegeleiding
  • zachte stoffen en materialen
  • binnen 24-48 uur verstuurd

anderen, woord, product,  overleden kindje, Sterrenkindje, reactie, achterlaten, review

Graag laat ik anderen aan het woord die een product voor hun overleden kindje bij Sterrenkindje® bestelden. Je kunt een reactie achterlaten.....

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Eva
5 dagen geleden

Het prachtige mandje voor ons 15 weken oude kindje heeft ervoor gezorgd dat wij die laatste momenten zo mooi samen met het gezin hebben kunnen beleven. De watermethode vond ik zelf uiteindelijk erg moeilijk. Ik vond het te moeilijk ons kindje zo te zien, maar toen hij in het mandje onder het dekentje lag, lag hij er zo rustig en vredig bij - voor het eerst durfde ik lang naar hem te kijken en blijft de lach op zijn gezicht ons voor altijd bij.

De bezorging ging door een sorteerfout niet goed. Janine heeft alles gedaan om last minute een nieuw mandje te maken en deze alsnog met koerier bij ons te krijgen. Onze dank hiervoor is echt ontzettend groot! Het mandje heeft het verschil gemaakt voor ons en de kindjes om ons zo gewenste vierde kindje een waardig en warm afscheid te geven. Dankjewel!

Natasja van Kampen
3 maanden geleden

Vandaag het waterbakje mogen ontvangen. Wat een fijn persoonlijk contact is er geweest, ook het advies van kleuren voor het hoesje waren zeer passend. Het idee dat de hoes met de hand is gemaakt past bij het zorgzame en vakmanschap van sterrenkindje.

Lenneke
5 maanden geleden

Binnen 1 dag na de echo van vreugde naar verdriet... Na 21 weken braken wij de zwangerschap af van onze lieve dochter fleur. Zij had een open ruggetje. Nu een maand geleden.

Zoeken in een niemandsland en op internet intuïtief om te kijken wat goed voelt en hoe het afscheid vorm te geven.

Wat een prachtige mandjes dacht ik, en zo fijn dat we de kleuren konden gebruiken die we al van plan waren in een evt babykamer. Dr waterbak, de sterren, het zachte mandje en kleding. Wat fijn dat ze er zo bij lag en dat we haar kunnen herinneren in een bedje van liefde en 'warm' onder de deken.

Mede door het goede contact en de service kijk ik er zo goes op terug. Erg betrokken en lief en fijn om met iemand te spreken die weet hoe het voelt als je nieuw bent in die wereld van intens verdriet.

Dank je wel!

Wouter, Jessica en Jesse
een jaar geleden

Na 20 weken zwangerschap kamen wij er bij de 20 weken echo achter dat het hartje van onze juultje niet meer klopte. We wilde haar een mooi en passen afscheid geven, na de stil geboorte. Via Via kwamen we bij Janine uit. Het mandje wat wij voor ogen hadden was niet op voorraad. Maar door de betrokkenheid van Janine en haar snelle schakelen, hebben we toch het mandje gekregen wat wij wilde. tevens hebben wij met de nieuwe stoffen een mooi sterren omslagdoekje laten maken. doordat verzenden niet meer ging zodat het op tijd zou zijn, zijn we naar Janine toe gereden. Daar werden we op een prettige en mooie manier ontvangen, we konden ook ons verhaal aan haar kwijt en zijn tot op de dag van vandaag Janine dankbaar, dat zij deze mooie spullen voor ons gemaakt heeft.

Nynke Hoekstra
2 jaar geleden

In februari kwamen we erachter dat ons zoontje in de buik was overleden. Via Google kwam ik bij de site van Janine en heeft ze ons geweldig geholpen met het maken van een mooi bedje. Dat het zelfs zondags was, maakt Janine niks uit en heeft goed meegedacht en nog hele goede adviezen gegeven over ander onderwerpen waar we nog niet eens aan gedacht hadden. Zeker een aanrader, om van een verdrietige gebeurtenis wel een heel mooi afscheid te maken, met dierbare herinneringen.

Wendy
2 jaar geleden

Janine heeft ons in een jaar tijd twee keer geholpen. Met liefde denken wij terug aan de mooie zachte wikkeldoek, en de kleertjes die Janine voor onze zoontjes gemaakt heeft. Thuis hebben we nog eenzelfde pakje als onze jongste zoon gedragen heeft, het is zo fijn om de stof nog eens te voelen en aan te kunnen raken. Je wenst niemand dit verlies toe, maar als mensen het meemaken wens je ze Janine toe en haar mooie producten die met liefde gemaakt worden.

Saar, Bart & Fee.
2 jaar geleden

Via Google deze website/webshop gevonden vorige week zondag avond. En we gelijk meteen goed gevoel hadden dat we hier het sterren wikkeldoekje voor onze overleden zoontje (geboren met 23 wk en 5dg en kort erna stierf) te willen bestellen. De volgende dag contact opgenomen met Janine en fijn telefoon gesprek gehad met haar. En ze een zeer mooie blauwe sterren wikkeldoekje heeft gemaakt voor onze kleine jongen. Echt precies zoals wij in gedachte hadden. En hem op de dag van de crematie prachtig stond! Je voelt dat het met veel liefde en aandacht gemaakt is. We raden bij een verlies zoals deze zeker de website/webshop van Janine aan! Heel erg bedankt Janine voor het mooie sterren wikkeldoekje en het fijne telefoongesprek!

Bettie
2 jaar geleden

Als je 40 weken zwanger bent is laatste waar je al wilt denken een mandje te zoeken voor de uitvaart van je baby die overleden is en nog in je buik zit.
Via Google kwam ik op deze site terecht, en ik had al tig sites bekeken. Belachelijke prijzen, standaard mandjes. Dat verdiende onze zoon niet...

Wat een mooie mandjes, en super fijn contact via whatsapp gehad. En wat was het mandje mooi! Niet alleen wij vonden het maar ook in ziekenhuis, en onze vrienden vonden het zo mooi, lief stoer mandje wat past bij een newborn!
Dankje wel voor alles

Marieke
2 jaar geleden

Bij Janine een bedje etc besteld toen ik wist dat ons zoontje dood geboren zou worden. Ik kijk zeer tevreden terug op het prettige contact met Janine, het mooie bedje wat snel geleverd is en de tijd die ze heeft besteed om telefonisch uitleggen hoe alles werkte. Janine, heel erg bedankt!

Stephanie
2 jaar geleden

Janine is heel kundig in wat ze doet. Op een prettige manier gecommuniceerd over wat we wilden met het draagmandje. Ze hield ons goed op de hoogte van de voortgang en betrok ons in het hele proces. Een prachtig draagmandje was het resultaat. Dank je wel Janine!

Mirjam & Jesse
2 jaar geleden

Janine heeft toegewijd, snel en met liefde met ons meegedacht. Mede door het mooie ‘kamertje’ dat ze voor ons kleine mannetje heeft gemaakt hebben wij op een hele vredige manier afscheid van hem kunnen nemen. De wikkeldoek was prachtig en onze dochter speelt nu met het dekentje dat ze erbij heeft gemaakt. Nogmaals heel veel dank Janine

Niek & Mariette
2 jaar geleden

Lieve Janine,
Bedankt voor je prachtige wikkeldoek met mutsje en herinneringssterren voor ons kleine meisje. Wat fijn dat je alles zo snel hebt kunnen regelen zo midden in de feestdagen. Het contact en medeleven was erg prettig. Wij hebben zo op een mooie manier afscheid kunnen nemen van ons mooie meisje en prachtige foto's om terug te kijken. Dankjewel!

Frank & Marleen
3 jaar geleden

Voor ons hele kleine meisje heeft Janine zoiets moois gemaakt. Met zoveel liefde en nauwkeurigheid.. Het contact onderling was erg prettig! Wij hebben ons meisje het afscheid kunnen geven, zoals wij dat in ons hoofd hadden. Dit is mede door de prachtige draagbox. Dank je wel lieve Janine!

Max
3 jaar geleden

Je bent goed in wat je doet. Je bent heel getalenteerd.
Groeten,
Max
www.wiebelter.info

Gina Sassenburg
3 jaar geleden

Dinsdag 22 -01- 2019.
Wat een verschrikkelijk nieuws om te horen dat je ongeboren kleinzoon niet meer leeft . Na enige tijd zoeken kwam ik op deze site . Wat een mooi en bijzonder dekentje . De volgende morgen heb ik Janine een berichtje gestuurd met de vraag of deze nog geleverd kon worden . Wat een pracht van een vrouw met een hart van goud. Ze heeft er voor gezorgd . We zijn haar heel dankbaar.

Wendy
3 jaar geleden

Wij hebben vanuit het ziekenhuisbed een mand en wikkeldoek besteld voor ons te vroeg geboren zoontje. Het contact verliep heel prettig en gemakkelijk via telefoon en Whatsapp. Tussendoor ontvingen wij steeds foto's van het proces. Janine heeft de mand voor ons gebracht naar onze uitvaartondernemer, dat was erg fijn voor ons. Ik vind dat er zeker meer bekendheid mag komen voor deze mooie manden en wikkeldoeken om het afscheid van jouw kleintje zo mooi mogelijk te maken.

Wendy
3 jaar geleden

Wij hebben bij Janine een mandje en wikkeldoekje besteld. voor ons overleden kindje. Ik wilde graag een aanpassing doen, en Janine stond hier open voor en heeft dat dezelfde avond nog geregeld. Ze begrijpt precies wat je in een dergelijke situatie nodig hebt, en dat is heel waardevol. Deze persoonlijke benadering is erg prettig, ik hoop dat ze nog veel andere ouders kan verblijden met haar werk.

Suzanna Kuipers
4 jaar geleden

2e Paasdag een wikkeldoekje besteld en kreeg dezelfde dag nog een reactie van Janine. Ze denkt heel erg mee en is betrokken. Vandaag kreeg ik de wikkeldoek binnen en wat is ie mooi. Je ziet dat het met liefde is gemaakt. Dankjewel!