• maatwerk
  • persoonlijke aandacht
  • rouwbegeleiding
  • zachte stoffen en materialen
  • binnen 24-48 uur verstuurd

Voor het allermooiste en liefste als een baby overlijdt…

 

verwelkomen kind , baby, in het leven, welkom, terugzien én voelen in afscheid nemen, zachte, toegankelijke,  stoere materialen, webshop, eigen atelier, aandacht, detail, sterrenkindje

Je verwelkomt een kind in het leven…, jullie of jouw kind was welkom. En dat welkom mag je terugzien én voelen in hoe je afscheid neemt. Zachte, toegankelijke of juist stoere materialen. Ik geef je er graag uitleg over. Alle producten zijn te bestellen in de webshop
Voor elk product geldt dat ik het in eigen atelier maak, binnen 24-48 uur, met aandacht voor detail. 

eigen atelier, binnen 24-48 uur, aandacht voor detail
sterrenkindje, stoffen, zacht, stijlen, koester, mooi, welkom, puur, stoer, teer en lief., dekentje, omslagdoeken, mutsje, herinneringssterren, bijpassend, bewaren, geur, aandenken, haarlokje, geen vaste collectie, onderscheidt,  jullie wensen

De stoffen zijn zacht en verkrijgbaar in de stijlen Mooi, Welkom, Puur, Stoer, Teer, Lief, Koester, Bijzonder en Trots (zie moodboards). 
Het dekentje, de omslagdoeken, het mutsje en de twee herinneringssterren horen prachtig bij elkaar.

Je kunt ervoor kiezen één omslagdoek te bewaren voor de geur. Een herinneringsster kan je gebruiken om een aandenken aan jullie kind, bv. een haarlokje, in te bewaren. 

Sterrenkindje® heeft geen vaste collectie stoffen op voorraad en onderscheidt zich door ruimte te geven aan jullie wensen. Je kunt ook stoffen combineren of zelf stof aanleveren (afhankelijk van tijdsduur en reisafstand).

De meeste draagmanden zijn van waterhyacint, dat heeft een zachte en warme uitstraling. Ook zijn er draagmanden van pitriet met een bol deksel. Er zijn afscheidsmanden die open zijn, met een plat of bol deksel. De manden worden geleverd met een matrasje, mutsje, dekentje, twee herinneringssterren en bekleding in een stof die jij kiest. De draagmanden, te gebruiken voor zowel een begrafenis als crematie, zijn er in vier lengtes:
Klein (30 - 35 cm) tot 24e week van de zwangerschap
Middel (50- 65 cm) 24 - 42 weken van de zwangerschap
Groot (70 cm) baby tot 6 maanden
Extra Groot (90 cm) baby 6 – 18 maanden

Soms is een baby té klein of is de huid te kwetsbaar voor kleertjes. Dan is de wikkeldoek in de vorm van een ster een prachtig alternatief. Meerdere lagen zachte stof en een capuchon omwikkelen jouw kindje. 

De wikkeldoek is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
mini:  week 13-16 van de zwangerschap
klein:  week 16-20 van de zwangerschap
middel: week 20-25 van de zwangerschap
groot: week 25-36 van de zwangerschap
extra groot: laatste weken zwangerschap tot 2 weken na geboorte

Het babynestje is bedoeld om de baby thuis op te baren. Een zacht en comfortabel mandje dat overal neergezet kan worden. Sterrenkindje® babyuitvaartproducten introduceerde als eerste bedrijf een babynestje. Het is verkrijgbaar in de maten prematuur en newborn.

Het babynestje wordt geleverd met een mutsje, twee herinneringssterren en een kleine ster aan de sluiting. Natuurlijk kunnen er omslagdoeken, kledingsetjes, slofjes, een wikkeldoek of een wiegdekentje bij besteld worden.

De kledinglijn van Sterrenkindje® is geschikt voor baby’s vanaf de 24e week van de zwangerschap. Er zijn verschillende setjes met mogelijkheden als een broekje, rokje met legging, jurkje met legging, babypakje of een luierpakje. De kledingsetjes zijn exclusief rompertje, mutsje of haarbandje.

Sterrenkindje®  maakt ook bijpassende slofjes. De slofjes verkrijgbaar in verschillende maten zijn gehaakt of van stof.

De vintage kinderwagen kan je huren voor het opbaren thuis en is ook te gebruiken op de dag van de crematie of begrafenis. Sterrenkindje biedt deze mogelijkheid omdat ik weet dat moeders misschien nog kraamvrouw zijn die herstellen van de bevalling. Dan kan het heel fijn zijn een kinderwagen te duwen, als het je niet lukt de baby in jouw armen te dragen.
Je kan kiezen uit een passend dekentje in de eerder genoemde stijlen.

De kinderwagen wordt in de webshop besteld en moet in Nijkerk worden opgehaald.