• alleen maatwerk
  • persoonlijke aandacht
  • zachte stoffen en materialen
  • binnen 24-48 uur geleverd

Voor het allermooiste en liefste als een baby overlijdt…

 

producten voor de watermethode

In de webshop van Sterrenkindje® vind je alles wat je nodig hebt om je overleden kindje (tot ± 18 maanden) te verzorgen, te kleden, op te baren thuis (o.a. wateropbaring) en tijdens de uitvaart.

 

Een liefdevol plekje thuis voor hun baby mét de watermethode. Een stoffen mandje om de koud-aanvoelende-waterbak. Jij kiest de stoffen, eventueel dezelfde als de draagmand. In de kraam-rouw-week gebruik je het stoffen mandje om de waterbak en daarna als mandje voor een knuffeltje, de kaarten en allerlei spulletjes die je graag wil bewaren. Het stoffen mandje kan je zelf varieren in hoogte en laagte, net wat je fijn vind op dat moment.  Het stoffen mandje voor de watermethode wordt in eigen atelier, binnen 48 uur, met aandacht voor detail gemaakt.  Je kunt hier meer lezen over de verschillende stijlen die je kunt kiezen. 

Bel me gerust als je vragen of specifieke wensen hebt. De bestelling wordt via MyParcel (€7,44 pakket binnen Nederland) of Vanavondbezorgd.nl (€6,99 pakket binnen Nederland, same day levering) verstuurd of je kunt het ophalen in Nijkerk (Gelderland).

 

moodboards, stoffen, stijlen, kleuren, inspratie