Je wilt nog steeds het allermooiste en allerzachtste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. In een persoonlijk gesprek met mij stel je het draagmandje of kistje samen in zelfgekozen kleuren. Ook het verlies en de rouw bespreken we. In één tot twee dagen is jullie handgemaakte draagmandje of kistje klaar. Een draagmandje of kistje dat uitstraalt hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie baby is!


Contact 

Als je een babyuitvaartproduct wilt bestellen of een afspraak wil maken voor het ontwerpen van een babyuitvaartproduct of een begeleidingsgesprek dan kan je mij bellen, sms-en, whatsapp-en of een e-mail sturen. Uiteraard mag je ook het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Gedichten

De gedichten op deze website zijn geschreven door Mari Jonker, de eerste eigenaar van Sterrenkindje. De auteursrechten behoren bij Sterrenkindje® babyuitvaartproducten, de gedichten mogen gebruikt worden voor geboortekaartjes en afscheidsdiensten. Zonder mijn schriftelijke toestemming mogen de gedichten niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.  

Adresgegevens:

Sterrenkindje® babyuitvaartproducten
Zonnelaan 166
3712XH Huis ter Heide
telefoon: 06-27070393
mail: info@sterrenkindje.nl
Kamer van Koophandel: 68962975