Home » Contact

Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten die binnen 48 uur klaar zijn. Ook bespreken we het verlies en de rouw. De draagmanden en overige producten stralen uit hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie kindje is.

 


rouw en verlies, babyuitvaartproduct bestellen, afspraak, ontwerpen, begeleidingsgesprek, contactformulier, bellen, whatsapp, mail rmulier. Ik laat zo snel mogelijk van me horen.
adresgegevens, sterrenkindje, telefoon, mail

Als je een babyuitvaartproduct wilt bestellen of een afspraak wil maken voor het ontwerpen van een babyuitvaartproduct of een begeleidingsgesprek (zie ook mijn website Rouw en Verlies) dan kan je contact opnemen via de adresgegevens of het contactformulier.
Ik laat zo snel mogelijk van me horen.

 Sterrenkindje® babyuitvaartproducten
 Havenstraat 21
 3861 VS Nijkerk (Gelderland)
 KvK: 68962975

janine van veen, rouw- en verliesbegeleider, lotgenoot, overlijden baby in zwangerschap, gids, verbinden rouw en ouderschap
agenda, uitvaartbeurzen

De gedichten zijn geschreven door Mari Jonker, de eerste eigenaar van Sterrenkindje. De auteursrechten behoren bij Sterrenkindje® babyuitvaartproducten, de gedichten mogen gebruikt worden voor geboortekaartjes en afscheidsdiensten. Zonder mijn schriftelijke toestemming mogen de gedichten niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. 

2 - 3 oktober 2021 Funeral.BE

De officiële vakbeurs in het hart van Europa, georganiseerd door de begrafenisondernemer, voor iedereen die werkzaam is binnen de uitvaartsector. Website: www.funeral.be.


30 - 31 oktober 2021
Congrestival 'Nieuw bakje troost'.
Over oude tradities en nieuwe rituelen rondom de dood, afscheid nemen en rouw. Website: www.nieuwbakjetroost.nl.


september 2022 10.00 - 18.00 uur VTU Uitvaart Vakbeurs 
Deze beurs is alleen toegankelijk voor uitvaartprofessionals. Website: www.uitvaart-vakbeurs.nl.