Wikkeldoek, kleding & slofjes

Wikkeldoek

Soms zijn baby's nog heel erg klein of de huid van de baby is te kwetsbaar, waardoor de baby geen kleertjes aan kan. Dan is de wikkeldoek van Sterrenkindje in de vorm van een ster een mooi en waardig alternatief voor baby’s die geboren worden en overlijden voor de 30e week van de zwangerschap.
De wikkeldoek is een omslagdoek met capuchon waarin je je kindje kan wikkelen. Meerdere lagen zachte stof ‘omarmen’ jouw baby en geven een gevoel van geborgenheid. De zachte jogging aan de binnenkant is speciaal gebruikt ter bescherming van het kwetsbare huidje van jouw baby.

De wikkeldoek  is aan de onderkant vastgemaakt, zodat de baby nooit uit de wikkeldoek kan glijden. De omslagdelen van de wikkeldoek kan je vast maken met een drukknoopje. Uiteraard is het drukknoopje zo bevestigd, dat deze nooit de huid van de baby kan beschadigen.

De wikkeldoek kan gemaakt worden in de stoffen die ook voor de bijpassende draagmand gebruikt worden. Als je alleen de wikkeldoek besteld, wordt deze geleverd met een bijpassend mutsje en een herinneringsster.  

 

De wikkeldoek is verkrijgbaar in vijf verschillende maten:
mini: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 13e week en de 16e week van de zwangerschap
klein: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 16e week en de 20e week van de zwangerschap
middelvoor overleden baby's die geboren worden tussen de 20e week en de 25e week van de zwangerschap

groot: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 25e week en de 36e week van de zwangerschap

extra groot: voor overleden baby's die geboren worden tussen de 36e week van de zwangerschap tot 2 weken na de uitgerekende datum.  


Kleding

Ook is het mogelijk om voor baby's vanaf de 24e week van de zwangerschap bijpassende kleding te bestellen. De kledingset bestaat uit een broekje en een overslagshirtje. Als je de kledingset los besteld (zonder draagmand), dan ontvang je ook een bijpassend mutsje en een herinneringsster. 

 

 

Slofjes

Sinds 14 mei 2018 werk ik samen met Marit Prins, zij is eigenaar van Prinsenpootjes en maakt prachtige zachte slofjes. De slofjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 

Klein: voor baby’s die geboren worden en overlijden tussen de 25e week van  de zwangerschap en de uitgerekende datum.
Groot: voor baby’s die geboren worden en overlijden rondom de uitgerekende datum van de zwangerschap tot ongeveer 3 maanden daarna.

 

Je kan de wikkeldoek, kleding en/of slofjes bestellen door het bestelformulier van de webshop volledig in te vullen. Vermeld daarin duidelijk welk thema je wil bestellen. Aansluitend maak je het bedrag  inclusief de verzendkosten over op IBAN NL 74 TRIO 0338617558 ten name van mw. J.J. van Veen