• maatwerk
  • persoonlijke aandacht
  • rouwbegeleiding
  • zachte stoffen en materialen
  • binnen 24-48 uur verstuurd

Inspiratie - Welkom heten van jouw overleden baby - de bevalling van een overleden baby ....

In de blog schreef ik al dat bevallen van een overleden baby of een baby die gaat overlijden is een dag die je het allerliefste niet wil beleven. Jouw overleden baby ontmoeten kan een heel spannend moment zijn. Omdat je nog nooit een overleden persoon hebt gezien. Omdat je niet weet hoe zichtbaar de aangeboren afwijkingen van jouw baby zijn. Omdat ......

De pijn en spanning kan ik niet wegnemen, hoe graag ik dat ook zou willen. Wel kan ik met zachte producten proberen om het moment van ontmoeten iets te vergemakkelijken. Zodat jij met spanning, een beetje zachtheid, liefde en aandacht jouw baby kan ontmoeten. 


Wat heb je nodig bij of net na de bevalling van jouw overleden baby?
- een zacht omslagdoek of een hele zachte hydrofiele doek voor allereerste huid-op-huidcontact. Het moment waarop je jouw baby gaat voelen en aanraken. Een pijnlijk moment waarop de zachte hydrofiele doek je een beetje helpt.

- een kledingsetje voor het aankleden van de baby. Of een wikkeldoek als alternatief als jullie baby te klein is of een te kwetsbare huid. Sommige ouders bestellen een tweede exemplaar. Eén om te dragen en één om te bewaren als tastbare herinnering. 

- een draagmandje met deksel of een open draagmandje voor het vervoer naar huis, of voor het verblijf in het mortuarium van het ziekenhuis.

- de watermethode als je kiest voor deze manier van opbaren. 


-

-


Als je twijfelt, weet dan dat je altijd welkom bent in mijn atelier om zelf te zien, aan te raken en te kiezen wat het beste bij jou past ….schroom niet om te bellen en 's avonds na 18.00 uur het liefste een appje

 

Checklist Bevalplan Voor De Bevalling Voor Het Welkom Heten Van Een Overleden Baby
36 downloads

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.