Je wilt nog steeds het allermooiste en allerzachtste voor jouw baby als jouw baby (onverwacht) overlijdt. De babyuitvaartproducten van Sterrenkindje® zijn een liefdevolle omgeving voor een baby, overleden tijdens de zwangerschap, bij de geboorte of in het eerste levensjaar.
Ze zijn uniek, gepersonaliseerd en handgemaakt en stralen daardoor uit hoe mooi, puur, lief en vooral welkom jullie baby is!


Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Frank & Marleen
7 maanden geleden

Voor ons hele kleine meisje heeft Janine zoiets moois gemaakt. Met zoveel liefde en nauwkeurigheid.. Het contact onderling was erg prettig! Wij hebben ons meisje het afscheid kunnen geven, zoals wij dat in ons hoofd hadden. Dit is mede door de prachtige draagbox. Dank je wel lieve Janine!

Max
9 maanden geleden

Je bent goed in wat je doet. Je bent heel getalenteerd.
Groeten,
Max
www.wiebelter.info

Gina Sassenburg
10 maanden geleden

Dinsdag 22 -01- 2019.
Wat een verschrikkelijk nieuws om te horen dat je ongeboren kleinzoon niet meer leeft . Na enige tijd zoeken kwam ik op deze site . Wat een mooi en bijzonder dekentje . De volgende morgen heb ik Janine een berichtje gestuurd met de vraag of deze nog geleverd kon worden . Wat een pracht van een vrouw met een hart van goud. Ze heeft er voor gezorgd . We zijn haar heel dankbaar.

Wendy
een jaar geleden

Wij hebben vanuit het ziekenhuisbed een mand en wikkeldoek besteld voor ons te vroeg geboren zoontje. Het contact verliep heel prettig en gemakkelijk via telefoon en Whatsapp. Tussendoor ontvingen wij steeds foto's van het proces. Janine heeft de mand voor ons gebracht naar onze uitvaartondernemer, dat was erg fijn voor ons. Ik vind dat er zeker meer bekendheid mag komen voor deze mooie manden en wikkeldoeken om het afscheid van jouw kleintje zo mooi mogelijk te maken.

Wendy
een jaar geleden

Wij hebben bij Janine een mandje en wikkeldoekje besteld. voor ons overleden kindje. Ik wilde graag een aanpassing doen, en Janine stond hier open voor en heeft dat dezelfde avond nog geregeld. Ze begrijpt precies wat je in een dergelijke situatie nodig hebt, en dat is heel waardevol. Deze persoonlijke benadering is erg prettig, ik hoop dat ze nog veel andere ouders kan verblijden met haar werk.

Suzanna Kuipers
2 jaar geleden

2e Paasdag een wikkeldoekje besteld en kreeg dezelfde dag nog een reactie van Janine. Ze denkt heel erg mee en is betrokken. Vandaag kreeg ik de wikkeldoek binnen en wat is ie mooi. Je ziet dat het met liefde is gemaakt. Dankjewel!