Je wilt nog steeds het allermooiste en allerzachtste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. In een persoonlijk gesprek met mij stel je het draagmandje of kistje samen in zelfgekozen kleuren. Ook het verlies en de rouw bespreken we. In één tot twee dagen is jullie handgemaakte draagmandje of kistje klaar. Een draagmandje of kistje dat uitstraalt hoe mooi, puur, geliefd en vooral welkom jullie baby is!


Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Marieke
5 dagen geleden

Bij Janine een bedje etc besteld toen ik wist dat ons zoontje dood geboren zou worden. Ik kijk zeer tevreden terug op het prettige contact met Janine, het mooie bedje wat snel geleverd is en de tijd die ze heeft besteed om telefonisch uitleggen hoe alles werkte. Janine, heel erg bedankt!

Stephanie
7 dagen geleden

Janine is heel kundig in wat ze doet. Op een prettige manier gecommuniceerd over wat we wilden met het draagmandje. Ze hield ons goed op de hoogte van de voortgang en betrok ons in het hele proces. Een prachtig draagmandje was het resultaat. Dank je wel Janine!

Mirjam & Jesse
10 dagen geleden

Janine heeft toegewijd, snel en met liefde met ons meegedacht. Mede door het mooie ‘kamertje’ dat ze voor ons kleine mannetje heeft gemaakt hebben wij op een hele vredige manier afscheid van hem kunnen nemen. De wikkeldoek was prachtig en onze dochter speelt nu met het dekentje dat ze erbij heeft gemaakt. Nogmaals heel veel dank Janine

Niek & Mariette
14 dagen geleden

Lieve Janine,
Bedankt voor je prachtige wikkeldoek met mutsje en herinneringssterren voor ons kleine meisje. Wat fijn dat je alles zo snel hebt kunnen regelen zo midden in de feestdagen. Het contact en medeleven was erg prettig. Wij hebben zo op een mooie manier afscheid kunnen nemen van ons mooie meisje en prachtige foto's om terug te kijken. Dankjewel!

Frank & Marleen
9 maanden geleden

Voor ons hele kleine meisje heeft Janine zoiets moois gemaakt. Met zoveel liefde en nauwkeurigheid.. Het contact onderling was erg prettig! Wij hebben ons meisje het afscheid kunnen geven, zoals wij dat in ons hoofd hadden. Dit is mede door de prachtige draagbox. Dank je wel lieve Janine!

Max
een jaar geleden

Je bent goed in wat je doet. Je bent heel getalenteerd.
Groeten,
Max
www.wiebelter.info

Gina Sassenburg
een jaar geleden

Dinsdag 22 -01- 2019.
Wat een verschrikkelijk nieuws om te horen dat je ongeboren kleinzoon niet meer leeft . Na enige tijd zoeken kwam ik op deze site . Wat een mooi en bijzonder dekentje . De volgende morgen heb ik Janine een berichtje gestuurd met de vraag of deze nog geleverd kon worden . Wat een pracht van een vrouw met een hart van goud. Ze heeft er voor gezorgd . We zijn haar heel dankbaar.

Wendy
een jaar geleden

Wij hebben vanuit het ziekenhuisbed een mand en wikkeldoek besteld voor ons te vroeg geboren zoontje. Het contact verliep heel prettig en gemakkelijk via telefoon en Whatsapp. Tussendoor ontvingen wij steeds foto's van het proces. Janine heeft de mand voor ons gebracht naar onze uitvaartondernemer, dat was erg fijn voor ons. Ik vind dat er zeker meer bekendheid mag komen voor deze mooie manden en wikkeldoeken om het afscheid van jouw kleintje zo mooi mogelijk te maken.

Wendy
een jaar geleden

Wij hebben bij Janine een mandje en wikkeldoekje besteld. voor ons overleden kindje. Ik wilde graag een aanpassing doen, en Janine stond hier open voor en heeft dat dezelfde avond nog geregeld. Ze begrijpt precies wat je in een dergelijke situatie nodig hebt, en dat is heel waardevol. Deze persoonlijke benadering is erg prettig, ik hoop dat ze nog veel andere ouders kan verblijden met haar werk.

Suzanna Kuipers
2 jaar geleden

2e Paasdag een wikkeldoekje besteld en kreeg dezelfde dag nog een reactie van Janine. Ze denkt heel erg mee en is betrokken. Vandaag kreeg ik de wikkeldoek binnen en wat is ie mooi. Je ziet dat het met liefde is gemaakt. Dankjewel!