Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
15 dagen geleden

Wij hebben vanuit het ziekenhuisbed een mand en wikkeldoek besteld voor ons te vroeg geboren zoontje. Het contact verliep heel prettig en gemakkelijk via telefoon en Whatsapp. Tussendoor ontvingen wij steeds foto's van het proces. Janine heeft de mand voor ons gebracht naar onze uitvaartondernemer, dat was erg fijn voor ons. Ik vind dat er zeker meer bekendheid mag komen voor deze mooie manden en wikkeldoeken om het afscheid van jouw kleintje zo mooi mogelijk te maken.

Wendy
15 dagen geleden

Wij hebben bij Janine een mandje en wikkeldoekje besteld. voor ons overleden kindje. Ik wilde graag een aanpassing doen, en Janine stond hier open voor en heeft dat dezelfde avond nog geregeld. Ze begrijpt precies wat je in een dergelijke situatie nodig hebt, en dat is heel waardevol. Deze persoonlijke benadering is erg prettig, ik hoop dat ze nog veel andere ouders kan verblijden met haar werk.

Suzanna Kuipers
8 maanden geleden

2e Paasdag een wikkeldoekje besteld en kreeg dezelfde dag nog een reactie van Janine. Ze denkt heel erg mee en is betrokken. Vandaag kreeg ik de wikkeldoek binnen en wat is ie mooi. Je ziet dat het met liefde is gemaakt. Dankjewel!