• alleen maatwerk
  • persoonlijke aandacht
  • zachte stoffen en materialen
  • binnen 24-48 uur geleverd

Voor het allermooiste en liefste als een baby overlijdt…

 

babynestje

In de webshop van Sterrenkindje® vind je alles wat je nodig hebt om je overleden kindje (tot ± 18 maanden) te verzorgen, te kleden, op te baren thuis (o.a. wateropbaring) en tijdens de uitvaart.

Het babynestje is bedoeld om de baby thuis op te baren. Een zacht en comfortabel mandje dat overal neergezet kan worden.
Sterrenkindje® babyuitvaartproducten introduceerde als eerste bedrijf een babynestje. Het is verkrijgbaar in de maten prematuur en newborn. Het babynestje wordt geleverd met een mutsje, twee herinneringssterren en een kleine ster aan de sluiting. Natuurlijk kan je er omslagdoeken, kledingsetjes, slofjes, een wikkeldoek of  een wiegdekentje bij bestellen.

Alle producten worden in eigen atelier, binnen 48 uur, met aandacht voor detail gemaakt.  Je kunt hier meer lezen over de verschillende stijlen die je kunt kiezen. Bel me gerust als je vragen of specifieke wensen hebt. De bestelling wordt via MyParcel (€7,44 pakket binnen Nederland) of Vanavondbezorgd.nl (€6,99 pakket binnen Nederland, same day levering) verstuurd of je kunt het ophalen in Nijkerk (Gelderland).

 

moodboards, stoffen, stijlen, kleuren, inspratie