De draagmanden

De draagmanden worden gemaakt in de thema's mooi, welkom, puur en stoer en teer. Hieronder volgen de foto's van de moodboards die passen bij de thema's. Moodboard Teer volgt nog. 

Voor de draagmand gebruik ik zachte stoffen. De draagmand wordt geleverd met een dekentje, twee omslagdoeken en een bijpassend mutsje.  Ouders kunnen er voor kiezen om één omslagdoek te bewaren als tastbare herinnering aan de baby en om in de weken na het afscheid nog even de geur van de baby te ruiken. In de draagmand ligt een herinneringssterretje, een ster in de vorm van het logo. Het herinneringssterretje heb ik gemaakt van de stoffen die ook gebruikt zijn voor de draagmand. Sommige ouders gebruiken het herinneringssterretje om een haarlokje, sokjes, een naambandje of een ander aandenken aan de baby in te bewaren. Aan iedere draagmand hangt een kleine ster. 

De draagmanden zijn verkrijgbaar in drie formaten:
klein: voor baby's die geboren worden en overlijden voor de 24e week van de zwangerschap

middel: voor baby's die geboren worden en overlijden na de 24e week van de zwangerschap
groot: voor baby's die overlijden in het eerste levensjaar

 

Door de samenwerking met Henk Boerland van gevlochten uitvaartkisten, is het ook mogelijk om een draagmand met deksel te bestellen voor als jullie de baby willen begraven.